Channels not being listed correctly in EPG

General discussion about Remote Potato, plus download and new release information.
Forum rules
No spamming, flaming, or abuse - play nicely!

Channels not being listed correctly in EPG

Postby amallon » Thu Apr 05, 2012 7:49 am

Hi,

Firstly I'd like to thank whoever is behind this product, I've been using it for a couple of years now and its great.

I've built a new media center machine and am having a small problem with my channel listing in the epg. When I go to the channels tab and configure the channels I want displayed these changes don't take effect when I browse to my server in IE or from my phone. I have clicked the save changes button, also tried a reboot. Any ideas?

Aidan
amallon
Raw Potato
 
Posts: 2
Joined: Thu Apr 05, 2012 7:43 am

Re: Channels not being listed correctly in EPG

Postby PeeWee » Fri Apr 06, 2012 8:36 pm

Can you clear your browsers cache (see my signature)?
PeeWee
Wise Potato
 
Posts: 229
Joined: Thu Apr 29, 2010 8:36 am

Re: Channels not being listed correctly in EPG

Postby amallon » Fri Apr 06, 2012 9:04 pm

Already tried clearing cache.
amallon
Raw Potato
 
Posts: 2
Joined: Thu Apr 05, 2012 7:43 am

Re: Channels not being listed correctly in EPG

Postby andreaseide » Tue Apr 17, 2012 5:23 pm

You need to select the show only favorites function.
In silverlight you can click the channels button to the left of the channels.
I think you can select this in the server settings as well
And most phone clients lets you select if you want favorite channels only
--AndreasE--
Remote Potato Forum Moderator.

FAQ: How to post debug logs | How to clear your browser cache
User avatar
andreaseide
Wise Potato
 
Posts: 399
Joined: Wed Mar 03, 2010 7:25 pm
Location: Trondheim, Norway


Return to General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron