Streaming problem

Can't access your home PC, or stream from it over the Internet? Need to forward ports? Post your problems here, exchange tips and read the FAQ about how to get things working.
Forum rules
No spamming, flaming or excessive self-promotion.

Streaming problem

Postby joachim.elsler » Tue Jul 26, 2011 1:40 pm

Hello in there, (I think it's a song from Joan Baez)
I am a german 'Kartoffel' with very poor english. Hope that I am right here.
I never wrote to any board and I do not know how to do it right.
--------------------------------------------------------------------------------------------
My problem is: I installed version 1.0.6.0 on a WHS (from HP). I configured all what I undertsand amd all is working fine exept streaming. Steaming video starts for ca. 5 sec and tha stops for ca. 18 sec to play again for ca. 30 sec - and so on. My router ia a VIGOR 2110 and the port 9081 to 9083 is the same configurated like 9080 whitch actually works by logon. Please help me for beers as mucht as you want. Many thanks Joachim Elsler.
joachim.elsler
Raw Potato
 
Posts: 2
Joined: Thu Jul 21, 2011 12:17 pm

Re: Streaming problem

Postby andreaseide » Tue Jul 26, 2011 9:26 pm

Hello.
Your english is actually quite good.
But i have a couple of questions.
Did you try streaming with lower quality/bitrate?
Do you try from a phone or another computer in your own local network?
Have you tested to stream on the whs to see if the server is the problem, or your network.

By the way, I moved your post to a separate topic to easier handle the problem and make it more visible.
If your problem is different than the other ones you read about, its always better to start a new topic.
--AndreasE--
Remote Potato Forum Moderator.

FAQ: How to post debug logs | How to clear your browser cache
User avatar
andreaseide
Wise Potato
 
Posts: 399
Joined: Wed Mar 03, 2010 7:25 pm
Location: Trondheim, Norway

Re: Streaming problem

Postby joachim.elsler » Fri Jul 29, 2011 3:41 pm

Hello Sir, Thank you for answering.
------------------------------------------------------------------------------------
In the settings I choose HTTP Streaming.
I connect my WHS by 'my.dyndns.org:9080' over both - LAN and WLAN.
As streaming type I choose 'Silver Live' and I have tried all kinds of quality.
I can open for streaming MP4, MP2, m2ts, mkv -every type of video.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Lower quality WMSP does not work. Client error.
DSStreamer Graph could not run. (I whish to be Harry Potter)
---------------------------------------------------------------------------------------------
May I sernd you screencuts of the log.
And if it not asked for too much: May I send you an access to my WHS by mail?
With regards J.E.
joachim.elsler
Raw Potato
 
Posts: 2
Joined: Thu Jul 21, 2011 12:17 pm

Re: Streaming problem

Postby andreaseide » Wed Aug 10, 2011 6:29 pm

The problem here is the windows home server.
It seems this spesific whs does not support streaming of this type.
It is a HP Data vault x310.
--AndreasE--
Remote Potato Forum Moderator.

FAQ: How to post debug logs | How to clear your browser cache
User avatar
andreaseide
Wise Potato
 
Posts: 399
Joined: Wed Mar 03, 2010 7:25 pm
Location: Trondheim, Norway


Return to Support - Streaming / Network / Connectivity

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron